YouTube Filmpjes


Metaaldetectie Romeinse Gouden RingenMetaaldetectie 52000 Romeinse Munten SchatRomeinse Gouden Ringen MetaaldetectieRomeinse zilvere munten MetaaldetectieRomeinse brozen beeldjes MetaaldetectieRomeinse Gouden Munten Metaaldetectie
metaaldetector mannetje
Hallo aankomende metaaldetectorhobbyisten,

Jozef probeert jou een beetje in te wijden in onze mooie hobby. Als je met deze hobby wilt beginnen dan heb je de keuze tussen een gloednieuwe metaaldetector, of een tweedehandse aan te schaffen. Het laatste vind je ook bij de juiste erkende dealers of op marktplaats of of... en wel onder deze zoekterm: "Metaaldetector". De nieuwe metaaldetectors die koop je bij een erkende metaaldetector dealer. Uw koop hierin is bepalend, wat en voor wie koop ik een detector? 1e Is 't voor mijn zoon en wil ik maar 80 euro betalen dan heb je voor dit geld al een metaaldetector waar jou zoon mee kan starten om te zoeken zij 't in beperkte mate.

2e optie hierin is: m'n beurs laat een koop toe van c.a 250 Euro. Dan wederom bied dit perspectief voor de aanschaf van een metaaldetector, ook dan is er weer een betere.

3e En de proffessionele metaaldetector aanpak voor een beginner is een variabele marge euro's en dan rijst een vraagje, waar wil ik op gaan zoeken? Op zwarte grond - zoutstranden - zware kleigrond? Dit alles weegt dan mede in de prijs. Ook hierin heb je weer prijzen v.a 300 t/m 1300 euro.

En om voor velen eventjes uit te leggen, wat is een metaaldetector? Als je deze aan gaat zetten in zijn werkstand en je gaat er mee zoeken dan houd je de zoekschijf zo dicht mogelijk over de grond en zwaait dan met de gehele metaaldetector van links naar rechts tot dat men een geluidje hoort. Is deze toon krakend en is je detector goed afgesteld dan is jou piep waarschijnlijk ijzer. Mr is de volgende piep een heldere toon dan is jou piep een leuke bodemvondst waarom een krakend geluid en een helder geluid? Dat komt omdat er bij de betere metaaldetectors n of meerdere discriminatie standen op zitten voor het wegdraaien van rommel. Verder bezitten de betere metaaldetectors meerdere snufjes kortom in deze snelle opleiding voor een beginnende aankomende zoeker ben ik bereid via jou email naar mij toe, al jou vragen hierover te beantwoorden. Verder op onze website of ons int-forum kunnen we jou verder begeleiden en bestaat de mogelijkheid dat je daar tegen 'n zoekmaat aan loopt waar je dan verder jou zoeksessies mee kan verbeteren. Kortom voor verdere informatie sta ik altijd open. De meesten van mijn pupillen lopen nu al weer jaren te zoeken in deze blijvende spannende hobby dus beginner niet twijfelen maar don. Succes gegarandeert. Tevens loop je vele kilometers, zonder dat je het zelf weet ook een geweldige manier van trimmen, tevens de ervaringen op akkers - stranden of velden die je gaat beleven door telkens weer ergens anders te zijn tot ziens dus.

grt. Jozef

M.B.Club Metaaldetector Forum

Gewoon even eenvoudig registreren en je wordt in no-time wegwijs gemaakt in je nieuwe hobby.

Die heeft een metaaldetector nodig
He needs to get out detecting !....
Heej, ook hij wil 'n keertje gaan piepen...!!!

Terug